sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Ravintola Kaskis

Kaskis on ravintola Kaskenmäen huipulla. Kaskiksen ruoka on tehty parhaista raaka-aineista käsityönä, ja se tarjotaan kohtuuhinnalla. Luomua ja lähiruokaa käytetään vain, jos ne maistuvat parhaalta. Kaskiksen viinilista on mielenkiintoinen, ja tuotteet yhdistyvät ruokaan saumattomasti.

Kaskiksen isäntiä ovat:
Erik Mansikka, vuoden kokki 2013 ja Suomen ensimmäisen Hell´s Kitchen Finlandin voittaja.
Simo Raisio, huippukokki, jonka CV on huikeaa luettavaa. Työmyyrä ja pedantti innovaattori.
Topi Pekkanen, pitkä viinimies, jonka rento tatsi luo Kaskikseen mutkattoman tunnelman.

Kaskis on ravintola, jolle ei löydy vastinetta Suomesta, meininki on tultava kokemaan itse. Rentoa tunnelmaa ja huipputarjottavia Kaskenmäen huipulta jo vuodesta 2014!

Kaskis palvelee ti-to 16-23, pe-la 16-24. Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkeutumisaikaa.




Ravintola Kaskis
Kaskenkatu 6 A
20700 Turku
www.kaskis.fi

Ravintola Kaskis  https://www.facebook.com/ravintolakaskis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti