Tekijät

Six Greens yritykset tarjoavat ekologisesti ja eettisesti tuotettua designia, sekä tuotteita että palveluita. Six Greens naisyrittäjät suunnittelevat, valmistavat ja myyvät ekologisia, eettisiä ja persoonallisia lasten, naisten ja miesten vaatteita, asusteita sekä sisustustuotteita.

Six Greens yritykset:

Ateljee Agami & Butik - Harriet Nikus

Ateljee Agami ja Butik on design ateljeeompelimo, naisten asuihin ja asusteisiin sekä painokangastuotteisiin erikoistunut yritys. Vaatesuunnittelija ja ompelijamestari Harriet Nikus suunnittelee ja valmistaa asiakastöiden lisäksi käsintehtyjä, yksittäisiä Harriet Nikus design asuja, asusteita, koruja, sisustustuotteita sekä piensarjatuotteita ekologisia arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat 100% suomalaista muotoilua ja turkulaista kädentaitoa. Liikkeessä on myynnissä myös muiden paikallisten tekijöiden ja yritysten tuotteita.

    Kaskenkatu 4, Hjorten-Kalven, Turku.jpg
Ateljee Agami sijaitsee Turussa Kaskenkadulla yli satavuotiaassa Hjortenin jugendkivilinnassa, Kaskenkatu 4A.  Tervetuloa!
www.ateljeeagami.fi
https://www.facebook.com/Puumalat

Evergreen Garderobi - Sirpa Kiviharju

Evergreen Garderobi on second hand yritys, jonka valikoimissa on vaatteita ja asusteita 1950-luvulta tähän päivään. Evergeen Garderobi sijaitsi Leaf Centerissä, entisessä Hellaksen makeistehtaassa, osoitteessa Kärsämentie 35 B1. Evergreen garderobi on mukana eri tapahtumissa, ei kiinteätä osoitetta 1.3.2016 alkaen!

     

https://www.facebook.com/EVERGREEN-GARDEROBI

Nuttu-Liina - Auli Koskimies

Nuttu-Liinan lastenvaatteet ovat uniikkeja, ajattomia ja persoonallisia. Ne valmistetaan luonnonmateriaaleista, joista mahdollisimman suuri osa on kierrätettyä. Valikoimissa on myös koruja, laukkuja ja muuta mukavaa päivääsi piristämään tai lahjaksi. Teen myös pieniä korjauksia sekä valmistan oman mallistoni lastenvaatteita toiveittesi mukaan.

 Portsan pihamarkkinat 2 
Olet tervetullut Nuttu-Liinan puotin Turun Portsaan, Rauhankatu 26 A 19.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti