sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Fondume Oy

Olemme alueen ainoa taloyhtiöiden tarpeisiin kokonaisvaltaista palvelua tarjoava yritys. Hoidettavanamme olevat taloyhtiöt sijaitsevat tällä hetkellä Turusta Paraisille.

Tarjoamme asiakkaillemme isännöintipalvelun lisäksi muun muassa tarvittavan lakiasioiden hoidon ja juridisen perinnän, asuinhuoneistojen, kiinteistöjen ja vuokra-asuntojen välityksen hinta-arvioineen, kunnostus- ja korjaustyöt sekä niiden arviointi- ja neuvontapalvelun, suunnitelmat ja työt taloyhtiöiden pihaistutuksiin ja muuhun maisemointiin liittyviin kysymyksiin sekä hallituksen jäsenille ja muille halukkaille tarkoitetun konsultointi- ja koulutuspalvelun.

Tämän lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden veloituksettomaan neuvontapalveluun / neuvotteluun kaikenlaisissa oikeudellisissa kysymyksissä.

Palvelun hoidamme noudattaen isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja ja isännöinnin tehtäväluetteloa.

Fondume Oy:n vastuullisena vetäjänä toimii ON, isännöitsijä, LKV, LVV Mika Ketola.

Palvelumme pääpaino on isännöinnin ja siihen liittyvien monipuolisten tehtävien sekä kaikenlaisten juridisten kysymysten parissa.

Juridiikan alueella erityisosaamistamme ovat sopimusoikeus sekä perhe- ja perintöoikeuteen liittyvät monipuoliset kysymykset (testamentit, avioehdot, avioerot, perunkirjoitukset sekä ositukset ja perinnönjaot).

Isännöinnissä toimintamme tähtää ennen kaikkea pitkällä aikavälillä tapahtuvaan taloyhtiön arvon säilymiseen ja sen nousuun.
Toimeksiantomme hoidamme aina luottamuksellisesti ja ripeästi, mutta edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. 

Fondume Oy on toiminut Kaskenkadulla runsaan vuoden.

Aukioloajat: arkisin normaalisti klo 9–17. Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.
   

Fondume Oy 
Kaskenkatu 16
20700 Turku 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti