torstai 1. marraskuuta 2012

Xmas25-joulumyyjäisten myyjät

Xmasvy-joulumyyjäiset 
sunnuntaina 25.11 klo 12-18 Vimmassa:
vaatteita, asusteita, vintagea, sisustustuotteita, hyvä olo- ja kauneustuotteita. Paikallisesti tuotettuja pienyrittäjien ekologisia tuotteita pukinkonttiin. www.six-greens.blogspot.fi/xmas25-joulumyyjaiset


Vaatteet, asusteet ja sisustustuotteet


Ateljee Agami & Butik  
- vaatteet, asusteet, sisustustuotteet ja palvelut www.ateljeeagami.fi

"Ateljee Agami ja Butik on design ateljeeompelimo, naisten asuihin ja asusteisiin sekä painokangastuotteisiin erikoistunut yritys. Vaatesuunnittelija Harriet Nikusen suunnittelemia ja käsintehtyjä, yksittäisiä Harriet Nikus design asuja, asusteita, koruja, sisustustuotteita sekä piensarjatuotteita ekologisia arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat 100% suomalaista muotoilua ja turkulaista kädentaitoa. Liikkeessä on myynnissä myös muiden paikallisten tekijöiden tuotteita. "Ateljeepukujen eleganssia, arkidesignia ja tulevaisuuden vintagea!""
 

Tapahtumassa myös Puumala-tuotteet:
City Turku 9/2012 s. 14:  City valitsi TDF:n kiinnostavimmat tapahtumat, tyypit ja tuotteet
"Tärpit: Tavara Ateljee Agamin Puumala-sarja sisältää vanhoista viireistä ja kangasmerkeistä tehtyjä kukkaroita, laukkuja ja tyynyjä, joita saa myös tilata haluamansa paikkakunnan nimellä varustettuna. Kuntaliitoskylistä saapuneiden must-hankinta." six-greens.blogspot.fi/puumalat-ja-puumala-tuotteet

Anette Design ja Targa-neuleasusteet 
- asusteet ja sisustustuotteet

"Anette Designin romanttisia ja isoäidin ajan inspiroimia asusteita ja koruja mmLe Romance-tuotteet ja Sydän-kaulahuivit ja sisustustuotteita."  Tuotteita myynnissä Ateljee Agamissa.
 


"Targa-neuleasusteet - rakkaudesta käsitöihin - aikuisille ja lapsille."  Tuotteita myynnissä Ateljee Agamissa.Vintage: vaatteet ja asusteet

Evergreen Garderobi 
- vaatteet, asusteet, vintage/secondhand ja palvelut www.eg-garderobi.fi

"Evergreen Garderobi on second hand -liike, jonka valikoimissa on vaatteita ja asusteita 1950-luvulta tähän päivään. Myymälässämme saat asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä teemajuhlien pukeutumiseen. Second hand -vaatteita voidaan myös muokata sinulle sopiviksi erikseen hinnoiteltuna palveluna. Evergeen Garderobin liikkeessä on mahdollista järjestää Vintage-ilta, jossa voit ystäviesi kanssa tutustua eri vuosikymmenien pukeutumiseen ja tehdä herkullisia löytöjä!"
VintagEija´s
-vaatteet, asusteet, vintage ja palvelut www.vintageijas.com ja http://www.facebook.com/pages/VintagEijas/222535888101

"Aitoja vintagekoruja ja muita pikkujuttuja, oman putiikin kierrätysmateriaalituotteita vintagetyyliin (laukkuja, essuja, päähineitä, koruja jne. jne.). Tunnettu vintage-liike Turussa."
   Image 


Korut ja asusteet

T:mi Hippapuku
- korut ja asusteet virkattuine yksityiskohtineen www.hippapuku.blogspot.com

"T:mi Hippapuku suunnittelee ja valmistaa yksilöllisiä ja nostalgisia pukineita, jotka saavat innoituksensa kiinnostuksesta ja kaihosta menneisiin vuosikymmeniin.  Jokainen Hippapuku tehdään Turussa tuulisähköllä ja käsityönä."  
       Kuvat: Otto Väätäinen

morotMOROT
korut ja kassit www.morotmorot.fi ja www.facebook.com/morotMOROT

"Värikkäitä kaulakoruja, rintakoruja napeista ja huovasta." 


Koruharakka
-korut  www.koruharakka.com ja www.facebook.com/Koruharakka

"Koruharakan satojen tuotteiden valikoimasta löytyy edullisia koruja joka makuun, hempeän romanttisesta rempseään retroon. Ihanan värikkäät ja persoonalliset kaulakorumme, korvakorumme, rannekorumme, sormuksemme ja hiuskorumme tuovat hymyn huulille."
 Käsinmaalattu venäläinen vaaleanpunainen maatuskakaulakoru

Jag själv
- korujen ja muiden itse tehtyjen tuotteiden valmistukseen tarvikkeita 

"Helmiä, paljetteja, nauhoja ja muuta mukavaa "teen itse" tekijöille. Lisäksi Movie Star-tuotteita."Six Greens
- Six Greens kassit www.six-greens.blogspot.com

"Tapahtuman järjestäjän Six Greensin kannatustuotteet: Minäkin kannatan Ekodesignia!"Kauneustuotteet


Forever Living Products
- terveys-, ihonhoito- ja kauneustuotteet http://www.myaloevera.fi/marilehtosalo

"Forever on maailman suurin Aloe Vera -tuotteiden tuottaja, valmistaja ja jakelija. Tuotteidemme pääainesosa on 100-prosenttinen stabiloitu Aloe Vera Gel -geeli. Luonnonmukaiset Aloe vera-pohjaiset terveys-, ihonhoito- ja kauneustuotteet vauvasta vaariin ja myös eläimille."
Decor Checkout  Aloe Bath Gelee 
Organic You  
- kosmetikka-, terveys- ja hygieniatuotteet www.organicyou.fi ja  www.facebook.com/organicyoufi

"Myynnissä pienen turkulaisen maahantuontiyrityksen ja verkkokaupan tuotteita: 100% luonnollista kosmetiikkaa, hygienia- ja terveystuotteita. Mm. Deep Steep -sarjalta löytyy ihania tuotteita joululahjoiksi - myös tyylikkäitä valmiita lahjapakkauksia. Niin ikään Móa the Green Balm sopii loistavasti joululahjaksi sellaisenaan ja sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta. Etsimme tuotteillemme myös jälleenmyyjiä!"

Oriflame  
- kauneustuotteet www.oriflame.fi

"Oriflame tuotteet ovat luonnollista kosmetiikkaa, joiden inspiraatio on luonnossa ja tuotteissa käytetään luonnollisia aktiiviaineita. Wellness by Oriflame-ravintolisät tehostavat kauneudenhoitoa hoitamalla ihoa pintaa syvemmältä. Oriflamella on 45 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta. Tämä takaa, että Oriflame-tuotteet ovat kilpailukykyisiä ja laadukkaita."
  

Kahvila

Kafé Vimma
- syötävää ja juotavaa www.vimma.info

"Vimman katutason kahvila on koko kansan kohtaamispaikka.  Olemme avoinna joulumyyjäisten aikana klo 12-16.  Tervetuloa kahville!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti