HN design

Harriet Nikus
Kevät- ja kesämallistot


Harriet Nikus design Paradiso-asuste ja vaatemallisto

Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa. Harriet Nikus design asuille ja asusteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-merkit. 


Harriet Nikus juhlisti 21-vuotta yrittäjänä juhlavuotta suunnittelemalla Paradiso -naistenvaatemalliston. Ekodesign mallisto koostuu naisellisista ja kuosikuviollisista topeista, hameista ja huiveista. Asusteiden ja asujen inspiraation lähteenä on ollut Il paradiso delle signoren upeat naiset. Kuosikuviolliset topit on nimetty heidän mukaansa: Andreina / leopardikuosi, Clara / aaltokuosi, Elsa / lehtikuosi, Lucia / käärmekuosi, hameet puolestaan leadign lady Teresan mukaan.  

                       

Asut ja asusteet ovat uniikkeja. Ne on tehty laadukkaista kangasnäytepaloista eettisesti ja ekologisesti, zero waste -tekniikalla (hameet neljästä, topit kahdesta ja huivit yhdestä kangasnäytepalasta). Niiden materiaali on italialaista puuvilla-, silkki- ja viskoosikangasta. Nämä tyylikkäät asut ja asusteet on suunniteltu "for ladies everyday wear". 

                       

                                                   


Puumalat-tuotteet


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa.  Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-merkit. 

Nostalgiset Puumalat: https://six-greens.blogspot.com/p/puumalat-ja-puumala-tuotteet.html
Tuotekuvat ja -tiedot Ateljee Agamin Puumalat sivuilla http://www.ateljeeagami.fi/puumalat.html


Yritys ja kivijalkaliike: Ateljee Agami & Butik
Syys- ja talvimallistot


Harriet Nikus design Back and Front -päähineet ja Handy -kämmekkäät


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa. Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-merkit. 
Back and Front -päähineiden ja Handy -kämmekkäiden inspiraation lähteenä on ollut 1920-30-luku. Nämä tyylikkäät asusteet on suunniteltu "for ladies everyday wear". 

Back and Front -päähineet ovat uniikkeja. Päähineet ja kämmekkäät on tehty teollisuuden ylijäämä kankaista eettisesti ja ekologisesti. Niiden materiaali on laadukasta puuvilla- tai villasekoite neuletta ja jokaista päähinettä koristaa huolella valittu koriste (nappi, nauha, rusetti, ruusuke).  UUTENA syys-talvi sesongin väri beige ja tweed.

Piccolo Back and Front -päähineet. Zero waste ajettelun inspiroimat päähineet on tehty Back and Front ylijäämä kankaista eettisesti ja ekologisesti. Niiden materiaali on laadukasta puuvilla- tai villasekoite neuletta ja jokaista päähinettä koristaa huolella valittu koriste (nappi, tylliruusuke, kangasrusetti).  Harriet Nikus design Nostalgia-malliston käsilaukut, älykännykkä-pussukat ja kukkarot


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa. Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-merkit. 

Nostalgia asusteiden inspiraation lähteenä on ollut esikuvani Coco Chanel ja Sylvi mummini. Kuosikuviolliset asusteet on nimetty Gabrielle "Coco" Chanelin mukaan ja yksiväriset Nostalgia käsilaukut Sylvi-mummini mukaan s-kirjaimella alkavilla nimillä kuten Salme, Sygne, Sylvia. UUTENA syys-talvi sesongin väriset käsilaukut.

Asusteet ovat uniikkeja. Ne on tehty kangasnäytepaloista eettisesti ja ekologisesti. Niiden materiaali on laadukasta italialaista villakangasta ja jokaista laukkua koristaa huolella valittu koristeellinen nappi. Nostalgia-laukut on suunniteltu "for everyday and for special occasions".


Puumalat-tuotteet


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa. Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu-merkit. 

Tuotekuvat ja -tiedot Ateljee Agamin Puumalat sivuilla http://www.ateljeeagami.fi/puumalat.html
UUDET Puumalat älykännykkälaukut.
UUDET Limited edition Turku-Åbo ekopuuvilla kassit.
Nostalgiset Puumalat: https://six-greens.blogspot.com/p/puumalat-ja-puumala-tuotteet.html


Yritys ja kivijalkaliike: Ateljee Agami & Butik
Syksyn ja talven design myyntitapahtumat 2021.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti