maanantai 28. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Parturi-kampaamo Salon Inkeri Savola

Parturi-kampaamo Salon Inkeri Savola on koko perheen laadukasta ja trendikäs parturi-kampaamo. Käytämme ainoastaan laadukkaista kampaamoalan tuotteita ja tuotteita on myös ostettavissa kotiin meidän laajasta ja monipuolisesta valikoimasta.

Meiltä saat perusleikkauksien lisäksi upeat värikäsittelyt, kampaukset, meikkaukset, hiuspidennykset.

Olemme toimineet Kaskenkadulla jo vuodesta 1998 ja nyt toinen vuosi Kaskenkatu 11, upeissa kivitalon tiloissa. Asiakkaita palvelee seitsemän työntekijää 130 m² avarassa ja valoisassa liikkeessä. Meiltä löydät myös hierovat pesupaikat, joten kokemus on alusta loppuun asti nautinnollinen.

Työntekijämme ovat todellisia alan ammattilaisia. Kun tulet juhlakampaukseen, voit olla varma, että hiuksesi näyttävät kauniilta koko illan. Teemme myös upeita monisävyvärjäyksiä.  Kysy hintaa, yllätyt miten laadukasta työtä saat oikeaan hintaan.

Arvot: Salon Inkeri Savola on perustettu vuonna 1986. Arvomme on tarjota asiakkaille laadukasta työtä ammattitaidolla. Toinen arvomme on tarjota työpaikka monelle alan ammattilaisille. Haluamme kantaa yhteiskuntavastuumme yrityksenä. Mottomme on: Hiustesi hyvinvointi alkaa täältä – kauneutesi on intohimomme!

Tervetuloa!
T: Kaitsu, Marjo, Hanna, Julia, Sanna, Suski ja Elisa. Niina äitiyslomalla.

Aukioloajat:
Ma-pe  9-17.30
La 8.30-14 Myös sopimuksen mukaan
Huom! Kesälauantai avoinna.Parturi-kampaamo Salon Inkeri Savola
Kaskenkatu 11 – Sirkkalankadun kulma
puh. (02) 2500 918
www.saloninkerisavola.fi | info@saloninkerisavola.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti