lauantai 26. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Arkkitehtitoimisto Sabelström Arkitektkontor Oy

Yrityksemme on tarjonnut 10 vuoden ajan luotettavaa ja laadukasta arkkitehti- ja sisustusarkkitehtipalveluja yrityksille ja yksityisille också på svenska.

Teemme korjausrakennussuunnittelua, olevien rakennusten muutosprojekteja, sisätila- ja kalustesuunnittelua sekä laajennuksia ja uudisrakennuksia.

Yritysasiakkainamme on ollut hyvin erilaisia yrityksistä pienistä suuriin toimijoihin ja asiakassuhteemme ovat olleet usein pitkäikäisiä, kuten mm. If Vakuutusyhtiön, Salon Nokia Oyjn, Stiftelsen för Åbo Akademin, Leaf / Cloettan, ja Veritaksen kanssa.

Olemme saaneet keväästä 2006 toimia ihanassa ympäristössä Hjortenin talon katutasossa Kaskenmäen päällä ja nauttineet puistonäkymistä ja upeasta näköalasta yli kaupungin taidemuseon mäelle vuodenaikojen vaihtuessa.

Toimiston perustaja ja omistaja on Pia Sabelström, Tampereen teknillisestä korkeakoulusta vuonna 1993 valmistunut arkkitehti. Toimistomme suunnitelmia laatii tilanteesta riippuen 3-4 ammattitaitoista ja innostunutta arkkitehtia ja sisustusarkkitehtia.

Meihin saa yhteyden puhelimitse 040 5967655/Pia tai pia.sabelstrom@arksabel.fi tai tulemalla toimistollemme Kaskenkatu 4 a. Kotisivu löytyy osoitteesta www.arksabel.fikuva Arkkitehtitoimisto Sabelström Arkitektkontor Oy
                                                                 Kaskenkatu 4 a 
                                                                 20700 Turku    
                                                                 www.arksabel.fi     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti