Six Greens

= ekologisia, eettisiä ja laadukkaita vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita sekä suunnittelua ja mittatilaus- ja korjausompelua.  http://six-greens.blogspot.fi/p/ekodesign.html

Six Greens yritys Ateljee Agami & Butik valmistaa ja tarjoaa ekologisesti ja eettisesti suunniteltuja designtuotteita sekä palveluita. Ateljee Agami on turkulainen kivijalkayritys, joka toimii mahdollisimman vastuullisesti oman liiketoimintantansa osalta ja haluaa lisätä ekodesign-alan tunnettavuutta ja kehittää sen imagoa.  http://www.ateljeeagami.fi/

Six Greensin perustaminen

Ateljee Agamin siskosten Anetten ja Harrietin mielissä iti siemen yhteistyöstä ekologisia ja eettisiä arvoja suunnittelussaan ja töissään korostavien yritysten kanssa. Siemenestä versosi vuonna 2011 Six Greens.

Six Greens oli aluksi Ateljee Agamin vetämä kuuden turkulaisen naisten yrityksen verkosto, joka vuosina 2011-2013 tuotti ja järjesti ekologisuuteen, eettisyyteen, kestävään kuluttamiseen ja kehitykseen liittyviä tapahtumia mm. ekodesign myyntitapahtumia ja muotinäytöksiä sekä jakoi informaatiota näistä teemoista.

Ateljee Agamin siskosten aloittaessa syksyllä 2013 turkulaisten muotoilijoiden perustamassa Uuden Muotoilun ry:n hallituksessa ja muiden yritysten tilanteiden muuttuessa (esim. osa yrityksistä muutti pois Turusta ja lopetti toimintansa), yrittäjät jatkoivat kukin toimintaansa omilla tahoillaan.

Six Greens:
"Tavoitteenamme on ekologisen ja eettisen ajattelun, kuluttamisen ja toiminnan puhkeaminen täyteen kukkaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti