perjantai 25. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Move

Move on erikoistunut liikunta-asujen valmistamiseen joustavista materiaaleista. Ompelimomme valmistaa kisa-ja treeniasut luisteluun, tanssiin, balettiin, voimistelun jne. Asiakkaitamme ovat sekä yksilö- että joukkueurheilijat ympäri Suomea.

Ompelimon erikoisuus on strassituskone, jolla kiinnitämme loistavat Swarovskin kristallit. Kiinnityspalvelua tarjoamme myös muihinkin asuihin; juhlapukuihin tai vaikkapa piristämään farkkujen lahjetta!

Moven myymälästä löydät kaikki mitä tarvitset unelmiesi liikunta-asun valmistamiseen; kankaat ja koristeet, liimat ym tarvikkeet. Myymälässä on myös valmiita kisa- ja treeniasuja.

Move aloitti toimintansa v.1998 as Oy Pantterin sisäpihalla ja muutti isompaan tilaan Kaskenkadun puolelle v. 2006. Tulevana kesänä puhaltavat jälleen muutoksen tuulet kun move saa ompelimolle ja myymälälle kaipaamansa lisätilaa. Pantterista tietenkin!

Pirkko Piiparinen: "Olen unelma ammatissani . Rakkaista harrastuksistani, voimistelusta ja ompelusta, tuli työni. Joka päivä kun avaan oven ompelimo/myymälääni, totean kuinka onnellinen saan olla tehdessäni tätä työtä. Yrittäminen ei aina ole ruusuista, mutta ihanan perheeni tuella olen onnistunut saavuttamaan unelmani."


Move
Liikunta-asujen erikoisliike
Myymälä ja ompelimo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti