tiistai 30. lokakuuta 2012

"Paremman omantunnon ostoksia tänä jouluna!"

"Olispa loistavaa synnyttää tänä jouluna uusi trendi, missä paikallisesti tuotetut suomalaisten pienyrittäjien tuotteet olisivat pääosassa jokaisen ostoskorissa. Paikallisesti tuotetut tuotteet eivät ole pelkästään kasviksia, juustoja ja leipiä vaan nehän voivat olla upeita kulttuuripalveluita, helliä hoitopalveluita ja vaikka lähiompelimossa tuotettuja tekstiilejä....Voimme löytää täysin uusia tuttavuuksia ja yrityksiä, kun katselemme ympärille uusin silmin ja muistamme kysyä aina paikallisesti tai Suomessa tuotettua vaihtoehtoa."   
Fin Brands Oy

Juuri pienyritykset ovat Suomessa suuri voimavara. Ne toimivat vastuullisesti ja ovat monesti hyvin ”tarkoitusjohdettuja” ja niiden olemassaololle on suurempi merkitys kuin vain voiton tuottaminen omistajille. Pienet yritykset tuottavat luovia, oikea-aikaisia ja oikeansuuruisia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Haluamme tehdä jotain, jolla on merkitystä itsellemme ja yhteiskunnalle nyt ja tulevaisuudessa.

Globaalissa kilpailussa jokainen paikallinen yritys kilpailee kaikilla markkinoilla ja lokaalisuus voi olla vahva voimavara globaaleilla markkinoilla. Pieni suomalaistoimija ei voi kilpailla hinnalla, vaan hänen aseikseen nousevatkin asiakaslähtöisyys, joustavuus, laatu ja tehokkuus. Me pienyrittäjät valmistamme asiakkaiden tarpeiden mukaisia tuotteita, jotka on valmistettu kustannustehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja vastuullisuullisesti. Ympäristö ja talousajattelu voivat kulkea käsi kädessä ja tavoitteenamme on saada enemmän tuotantoa pienemmillä ja rajallisilla resursseilla. Osa visiotamme on ympäristötietoinen kuluttaja, joka tekee vastuullisia valintoja. Paikallisen ja suomalaisen ammattitaidon suosiminen on eettinen ja ekologinen teko!

Painotamme perinteiden ja laadun merkitystä. Tuotteemme ovat suomalaista alkuperää - laadukkaita, kestäviä, käytännöllisiä ja ympäristöystävällisiä. Arvostamme myös kierrätettävyyttä ja ei-neitseellisten raaka-aineiden käyttämistä. Tällä tavoin valmistetut tuotteet eivät ole halvimpia eikä niiden tulekaan olla. Siksi niitä hankitaan; ne kestävät ja niitä halutaan käyttää.

Kannattaisiko kuluttamisessa määrän sijaan panostaa laatuun?
Jos hinta ei ole ostopäätöksen ykköskriteeri, suosi paikallisia ja kotimaisia tuotteita sekä paikallista ja kotimaista työtä. Ostaessasi kotimaista tuet myös suomalaista työtä. "Suosi suomalaista!"

Suosithan sinäkin paikallista ja suomalaista!
Paikalliset pienyrittäjät myymässä paremman omatunnon tuotteita: 
Xmasvy-joulumyyjäiset   
sunnuntaina 25.11.2012 klo 12-18
Vimma, Aurakatu 16, Turku  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti