torstai 23. elokuuta 2012

Matkoilla: Matkailun historian tietokeskus

Etusivu

Suomalaisten matkailu ja Suomi matkailumaana on Matkailumuseoverkoston museoita yhdistävä teema. Museoiden alueelliset painotukset ja erilaiset näkökulmat aiheeseen luovat yhdessä kuvaa matkailun historiasta Suomessa. Museot esittäytyvät Matkoilla-sivuston profiilisivuilla ja esittelevät tutkimustaan ja kokoelmiaan verkkonäyttelyissä, artikkeleissa ja kuvakertomuksissa. Myös Matkailumuseoverkoston kanssa yhteistyössä toimivat matkailualan oppilaitokset, tutkimuslaitokset ja muut organisaatiot esittäytyvät sivustolla.

Matkoilla-sivusto tuo museoiden kokoelmia, näyttelyitä, artikkeleita, kuvamateriaalia ja samalla matkailun kulttuuriperintöä kaikkien saavutettavaksi

Toiminassa mukana: Matkailumuseoverkostossa toimii erityyppisiä museoita, joiden kokoelmissa on matkailuhistoriallista aineistoa. Verkoston museot tallentavat ja tutkivat matkailun historiaa omista alueellisista ja teemallisista lähtökohdistaan.  Verkosto saattaa yhteen museot, matkailualan oppilaitokset, matkailun parissa työskentelevät ja kaikki matkailusta ja sen historiasta kiinnostuneet.

www.matkoilla.fi: Matkoilla-sivusto esittelee suomalaisten museoiden matkailuhistoriallisia kokoelmia. Vieraile verkkonäyttelyissä, katsele valokuvia tai syvenny matkailusta ja sen historiasta kertoviin artikkeleihin! Sivustoa ylläpitää Matkailumuseoverkosto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti