perjantai 3. toukokuuta 2013

Toukokuu Ateljee Agamissa

Mitä lahjaksi äidille?  Viemisiksi kevään ja kesän sankareille. Oman juhlapöydän kaunistukseksi.

Yksilöllinen tapa muistaa äitiä, ylioppilasta, valmistuvaa, hääparia tai merkkipäivää viettävää on antaa paikallista designia. Meiltä sisustustuotteita lahjaksi settihintaan.   

Äidille Jugend kukka tarjotin tai tyynyliina kirjotulla tuoksupussilla.

 
Toukokuun ajan vielä Cirque Kimito -malliston tuotteista -15% (ei koske CQ-farkkuja)

Laadukas Cirque Kimito naisten vaatemallisto: ajattomia, kauniita ja mukavia vaatteita arkeen ja juhlaan, luonnon parhaista materiaaleista. Eettisyyttä, etnisyyttä ja ekologisuutta parhaan mukaan kunnioittaen.  Erilaisia farkkuja, puseroita, tunikoita, kietaisupuseroita ja -mekkoja, joiden materiaalina on puuvilla, silkki, ja viskoosi, sekä asusteita. Malliston asuissa on naisellisia yksityiskohtia myös muodokkaalle, upealle naiselle (Koot S-XXL, 38-46).


Muista myös, että teemme mittojen mukaan vaatteita ja myymme uniikkeja Harriet Nikus design vaatteita ja asusteita. Lisäksi teemme muodistuksi ja korjauksia arki ja juhlavaatteisiin!

 


 Katellan pop up -näyteikkuna Ateljee Agamin tiloissa ma 29.4 - ti 14.5.2013.

Popahda paikalle, ja tutustu Katellan Solmussa onneen ja New Shoes -eko- ja kierrätyskorumallistoihin.

Korut ovat erilaisilla solmutekniikoilla valmistettuja sekä lopetetun Auran Kenkätehtaan ylijäämänahasta käsin tehtyjä yksilöitä.
Solmukorumalliston materiaaleina on käytetty mm. ylijäämäkankaita, muovipusseja, videonauhaa ja hamppunarua. Koruosat ovat nikkelitöntä korumetallia. Korut ovat kesäisen pirteitä ja keveitä, esillä ja myynnissä useita eri värejä.

Katella on vaatetusalan artesaani Kati Kalkamon perustama toiminimi. Nimi Katella viittaa tapaan katsoa ja tarkastella maailmaa. Katellan tavoitteena on tuoda esille kauneus ja ainutlaatuisuus tavanomaisessa ja
nostaa vähäpätöisen ja unohdetun arvostusta. Katellan ajatus tiivistyy mietelauseessa ja yrityksen sloganissa ”Näe lähelle kuin katsoisit kauas, kaukana näe kuin katsoisit lähellesi”.

Innostus korumallistoon on lähtenyt halusta saada ylijäämämateriaalille
uusi käyttökohde ja edistää näin hukkamateriaalin ja tarpeettoman hyödyntämistä ja ekologisesti kestävää kulutusta. Koruilla on hyvä ja helppo asustaa ja tuoda vanhaankin asuun piristystä ja mahdollisesti täysin uusi ilme. Tiedustelut: katella@katella.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti