tiistai 14. toukokuuta 2013

SKETCH TOGETHER - ammattilaissuunnittelijoiden ideointityöpaja

Tervetuloa Ekodesign markkinoille sunnuntaina 19.5 klo 13-15 seuraamaan ammattilaissuunnittelijoiden ideointityöpajaa ja osallistumaan!

Ideointi- ja tuotekehitys koetaan usein suunnittelijoiden työn parhaaksi anniksi: Ideointivaiheessa on lupa hullutella yhdessä. Ideointi etenee ajatusten pallottelun ja ristipölytyksen kautta voimaannuttaviin ahaa-elämyksiin ja onnistumisen kokemuksiin.

Sketch Together on lahtelaisen muotoilija-tuotekehittäjä Kaisa Känsälän kehittämä menetelmä, joka yhdistää stand up -komiikkaa, yhdessä olon riemua ja ideointia suunnitteluprosessista kiinnostuneiden koettavaksi yhdessä luovan alan ammattilaisten kanssa. Sketch Together on Ekodesign markkinoiden kävijöitä osallistava, hauska ohjelmanumero. Tule mukaan osallistumaan tai seuraamaan sivusta aitoa ja innostavaa kierrätysaiheista ideointiprosessia!

Mukana ideoimassa Pientä Pintaremonttia -ohjelmasta tutut Riia Rauhala ja Siru Tuomisto, Kaisa Känsälä / Muotoilutoimisto Kaisa K, Susanne Hamari / Think Today ja Sirpa Eloranta / EloQ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti