tiistai 28. toukokuuta 2013

EKODESIGN MARKKINAT 2013 ja SKETCH TOGETHER - ammattilaissuunnittelijoiden ideointityöpaja kuvia

Ekodesign markkinoilla sunnuntaina 19.5 klo 13-15 seuraattiin ja osallistuttiin ammattilaissuunnittelijoiden ideointityöpajaan.


13.00-13.30 Sketch Together ideointityöpajan esittely,
ammatilaisten esittely ja tehtävänanto lavalla.
 Yleisöllä mahdollisuus osallistua ideointiin yhdessä
alan ammattilaisten kanssa.


13.30-14.15 Sketch Together ideointityöpaja avoinna osallistujille.
14.15-15.00 Sketch Togehter ideointityöpajan tuotosten esittely lavalla.

Ohjelman järjestäjä: muotoilija-tuotekehittäjä Kaisa Känsälän / Lahti
www.kaisak.fi

"Ideointi- ja tuotekehitys koetaan usein suunnittelijoiden työn parhaaksi anniksi: Ideointivaiheessa on lupa hullutella yhdessä. Ideointi etenee ajatusten pallottelun ja ristipölytyksen kautta voimaannuttaviin ahaa-elämyksiin ja onnistumisen kokemuksiin.

Sketch Together on lahtelaisen muotoilija-tuotekehittäjä Kaisa Känsälän kehittämä menetelmä, joka yhdistää stand up -komiikkaa, yhdessä olon riemua ja ideointia suunnitteluprosessista kiinnostuneiden koettavaksi yhdessä luovan alan ammattilaisten kanssa. Sketch Together on Ekodesign markkinoiden kävijöitä osallistava, hauska ohjelmanumero. Tule mukaan osallistumaan tai seuraamaan sivusta aitoa ja innostavaa kierrätysaiheista ideointiprosessia!

Mukana ideoimassa Pientä Pintaremonttia -ohjelmasta tutut Riia Rauhala ja Siru Tuomisto, Kaisa Känsälä / Muotoilutoimisto Kaisa K, Susanne Hamari / Think Today ja Sirpa Eloranta / EloQ."

Kaisa K: "Turun Ekodesign markkinoiden Sketch Together -suunnittelijat ideointiurakan jälkeen. Kiitos kaikille osallistujille ja markkinoiden järjestäjälle, Six Greensille!

Työpajassa ideoitiin kierrätysmateriaaleista mm. akustoivia seinäpaneeleita, kasvialustoja, pyöränrunkoisia pöytiä, aterinkoruja, denimpatsaita ja tilanjakajia lasipurkeista.
 — henkilöiden Susanne HamariSirpa ElorantaRiia RauhalaSiru Tuomisto,Essi Yrjänä ja Kaisa Känsälä kanssa paikassa Vimma."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti