tiistai 16. huhtikuuta 2013

Turku Design Festival tuo esille muotoilun monialaisuuden

Turku_Design_Festival
Yllä: Turku Design Festival järjestetään Turussa kolmannen kerran toukokuussa.


Kolmannen kerran järjestettävä Turku Design Festival laajentaa reviiriään tänä vuonna keskustan ulkopuolelle. Näyttelyistä, myyjäisistä, näytöksistä ja verkostoitumistilaisuuksista muodostuvan tapahtuman tarkoituksena on esitellä turkulaisyleisölle muotoilukentän monipuolisuutta.
Turku Design Festival järjestetään nyt kolmannen kerran. Toukokuussa 15.-21.5.2013 eri puolilla kaupunkia järjestettävä design-tapahtuma koostuu muun muassa opinnäytenäyttelyistä, Late Night Shopping -tapahtumaillasta, erilaisista myyjäisistä sekä ammattilaisille suunnatusta ohjelmasta. Festivalin infopisteenä ja yhtenä tapahtumapaikkana toimii Vähätorille pystytettävä Kontti, johon Turku-designin tunnetut nimet Saana ja Olli sekä Polkka Jam pystyttävät pop-up -kauppansa.  
Tänä vuonna Turku Design Festival laajentaa reviiriään myös keskusta-alueen ulkopuolelle. Luvassa on esimerkiksi kyläjuhlat Kuralan Kylämäessä, muotinäytös SPR:n Kontilla ja Leafin vanhalla makeistehtaalla järjestettävä Retrotori ja brunssi -tapahtuma. Keskusta-alueelle levittäytyvät muun muassa Turun AMK:n Versot-näyttely, Knit’n’Tag Turku -neulegraffitityöpaja sekä Turku Fashion Flea -fashionkirpputori.
– Kiinnostava tapahtuma on myös Bore-laivalla järjestettävät yömyyjäiset. Keski-Euroopassa tällaiset tapahtumat ovat suosittuja, tapahtuman tuottaja Moona Tikkakertoo.

Lähde: http://www.turku.fi/public/?contentid=437746&nodeid=23


EKODESIGN MARKKINAT myös osa ohjelmaa!
http://six-greens.blogspot.fi/p/ekodesign-markkinat-19.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti