torstai 4. huhtikuuta 2013

Tervetuloa kevät!


Ilmojen lämmettyä Ateljee Agamin valikoima on vaihtunut.  Tule ja löydä vaatteet, asusteet ja sisustustuotteet aurinkoisiin kevätpäiviin.


Huhtikuun ajan Cirque Kimito -malliston tuotteista -15% (ei koske CQ-farkkuja)

Laadukas Cirque Kimito naisten vaatemallisto: ajattomia, kauniita ja mukavia vaatteita arkeen ja juhlaan, luonnon parhaista materiaaleista. Eettisyyttä, etnisyyttä ja ekologisuutta parhaan mukaan kunnioittaen. Erilaisia farkkuja, puseroita, tunikoita, kietaisupuseroita ja -mekkoja, joiden materiaalina on puuvilla, silkki, ja viskoosi, sekä asusteita. Malliston asuissa on naisellisia yksityiskohtia myös muodokkaalle, upealle naiselle (Koot S-XXL, 38-46).

  

Muista myös, että teemme mittojen mukaan vaatteita ja myymme uniikkeja Harriet Nikus design vaatteita ja asusteita. Lisäksi teemme muodistuksi ja korjauksia arki ja juhlavaatteisiin!  

Asusta ja sisusta kevään väreillä ja muodoilla
Millä kevätasut kruunataan? Uudella huivilla, korulla, kukkarolla ja laukulla. Kevättarjouksia!
  Huhtikuun ajan esim. Nostalgia-laukut 60e (norm. 62e).

Millä kevätkattaus kruunataan? Uusilla tarjottimilla (useita kokoja ja printtejä), pannunalusilla, pannumyssyllä ja lasinalusilla. Kevättarjouksia!
   


Millä kevät kodin ja mökin sisustus kruunataan? Uusilla patalapuilla, essuilla, tyynyillä ja tyynynpäällisillä. Kevättarjouksia!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti