torstai 8. toukokuuta 2014

Turku Design Festival 14.-20.5.2014"Toukokuussa neljättä kertaa järjestettävän Turku Design Festivalin ohjelmassa nähdään tapahtumia lähes kolmeltakymmeneltä järjestäjältä. 14.-20.5.2014 järjestettävällä festivaalilla on luvassa aiempaa enemmän koko viikon avoinna olevia näyttelyitä ja pop up -kauppoja sekä mielenkiintoisia koulutuksia.

Festivaalin avajaisia vietetään keskiviikkona 14.5. PechaKucha-illan merkeissä. Ensimmäisestä päivästä lähtien avoinna ovat esimerkiksi myös jo perinteiset Turun AMK:n ja Yrkeshögskolan Novian muotoilun lopputyönäyttelyt sekä pop up –kaupat Plækältä ja BEdesignilta ja Saana ja Ollilta. Koko festivaaliviikoksi ohjelmaa järjestävät myös Kaskenmäen yritykset DESIGN on KASKENMÄKI -tapahtumassa, Turku Design Now! –ryhmä sekä osuuskunta Kulttuuritekoja.

Tuttuun tapaan myös Kontti aukeaa Vähätorille viikon ajaksi esittelemään festivaalin uutta järjestäjätahoa, Uuden muotoilun yhdistystä. Uuden järjestäjän myötä ohjelmassa nähdään tänä vuonna myös muotoilijoille suunnattuja koulutuksia sekä Turun mittakaavassa suuret designalan markkinat Logomossa lauantaina 17.5. Uuden muotoilun yhdistyksen myötä festivaali tekee entistä enemmän yhteistyötä myös muiden tahojen kanssa.

Turku Design Festivalia järjestää Uuden muotoilun yhdistys ry – Föreningen för ny design rf. Uuden muotoilun yhdistys on syksyllä 2013 perustettu, muotoilijoiden ylläpitämä yhdistys, jonka tavoitteena on lisätä Turun alueen muotoilutoimijoiden yhteistyötä ja kasvattaa tunnettuutta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin.

Tapahtumaa ovat tukemassa Turun kaupungin kulttuurilautakunta, Taiteen edistämiskeskuksen Lounais-Suomen toimipiste sekä Svenska Kulturfonden."

DESIGN on KASKENMÄKI festivaaliohjelma:
http://six-greens.blogspot.fi/2014/04/design-on-kaskenmaki-ohjelma.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti