torstai 29. marraskuuta 2012

Puumala-joulukalenteri

Joulukuu alkaa lauantaina ja Ateljee Agamin Puumala-joulukalenteri aukeaa Six Greens blogissa www.six-greens.blogspot.com. !

Puumala-joulukalenterin mukana matkustat eripuolella Suomea. 24 päivän ajan saavut, joka päivä uudelle kotimaanmatkailun kulta-ajan paikkakunnalle ja tutustut sen nähtävyyksiin.

Joka aamu klo 7.00 aukeaa uusi luukku, jonka takaa löytyy tarina ja päivän Puumala-tarjoustuote. Puumala-tuotteen päivän kalenterihintaan saa hän, joka ensimmäisenä lähettää pyydetyn viestin sähköpostiosoitteeseen sixgreensdesign@gmail.com .

  

Löydä oma "Puumalasi" itselle tai lahjaksi ja samalla sinusta tulee osa kotimaanmatkailun nostalgista historiaa!  Kerrothan kavereillesi myös nostalgisista Puumala-tuotteista!!

Muistathan, että kotimaanmatkailun 125-juhlavuoden kunniaksi arvomme kaikkien vuoden 2012 loppuun mennessä Puumala-tuotteet ostaneiden kesken Suomi-Finland aiheisen Puumala sisutustyynyn + sisätyynyn (arvo 45e).  http://six-greens.blogspot.fi/2012/08/puumala-tyyny-arvonta.htmlPuumala-tuotteita saa Ateljee Agamista ja tilata netin kautta 

http://www.ateljeeagami.fi/puumalat1.html, lisää tietoa löydät http://www.ateljeeagami.fi/butik.html.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti