maanantai 25. maaliskuuta 2019

Design Outlet Turku 7.4.2019

Sunnuntaina 7. huhtikuuta 2019 klo 11.00-16.00 toista kertaa järjestettävä Design Outlet Turku valtaa Forumin Kauppakeskuksen kauppa-aukion.


Tarjolla on paikallisilta, tunnetuilta muotoiluyrittäjiltä asusteita ja vaatteita lapsille ja aikuisille, koruja, grafiikkaa, keramiikkaa, muotoilu- ja sisustustuotteita.  Tule tekemään ainutlaatuisia ja edullisia löytöjä protojen, yksittäiskappaleiden, poistuvien tuotteiden, sesongin loppujen, viimeisten kappaleiden ja kakkoslaatuisten tuotteiden joukosta.  Uutena Design lahjakorttijahti.  Voit löytää lahjakortin!  Joka tasa tunti on mahdollisuus löytää mukana olevat yrityksen lahjakortti, jolla saa tuotteen tai rahanarvoisen edun.

Mukana tapahtumassa ovat Ateljee Agami & Butik, Belightful design, Hookoohoo design, Johanna K design, Kotona sisustus, KUKUTI mini concept store, Lyylidesign, Mooncake, Teija Helin design, Terraviiva ja Vesa Aaltonen.
DESIGN OUTLET – TULEE TAAS – TULE SINÄKIN viihtymään ja tekemään huippuhyviä löytöjä niin itselle kuin lahjaksikin.  Nähdään Forumissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti