maanantai 30. huhtikuuta 2018

Ateljee Agami on mukana Onhan siinä Avainlippu?-kampanjassa

"Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu?

Vuonna 2018 alkanut ja kolme vuotta kestävä kampanja on Avainlippu-merkkiä myöntävän Suomalaisen Työn Liiton kampanja, jossa on mukana satoja Avainlippu-yrityksiä. Mukana on niin palveluyrityksiä kuin valmistavan teollisuuden yrityksiä usealta eri toimialalta."
https://avainlippu.suomalainentyo.fi/tietoa-kampanjasta/
#OnhansiinäAvainlippu

Viime viikolla heräteltiin ihmisiä kiinnittämään huomiota siihen, kuka ja missä on minkäkin tuotteen valmistanut. Valitsemalla suomalaisen yrittäjän Avainlippu tuotteita äänestät rahoillasi kotimaisuuden ja inhimillisten työolosuhteiden puolesta ja tiedät, missä tuotteesi on tehty ja kuka sen on tehnyt.
#OnhansiinäAvainlippuhttps://avainlippu.suomalainentyo.fi/tietoa-kampanjasta/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti