lauantai 15. lokakuuta 2016

Suomen Kädentaidot -messut 18.–20.11

Kolmen päivän ajan valtavasti nähtävää, opittavaa ja ostettavaa!

Vuoden ykköstapahtuma, Suomen Kädentaidot -messut järjestetään 18.–20.11. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Messuille on jälleen koottu upea kattaus tuotteita, kauniita lahjavinkkejä, käytännöllisiä tuotteita itselle ja kotiin sekä materiaaleja ja välineitä omaan tekemiseen. Tule nauttimaan muotinäytösten tunnelmasta, näyttelyistä ja osallistu erilaisiin pajoihin, joissa opetetaan kädestä pitäen uusia tekniikoita.

Mahtava kattaus kotimaisten käsityöyrittäjien luomuksia

Tämän vuoden messuille odotetaan näytteilleasettajaksi yhteensä yli 600 käsi- ja taideteollisuuden yritystä ja toimijaa. Tähän kun lisätään Deli-alueen ja Keräily-messujen näytteilleasettajat, nousee kokonaismäärä yli 700 yritykseen.

Näyttelyissä muotia, nahkaa, huopaa ja nukkeja

Messuille pystytetään jälleen useita upeita näyttelyitä, joissa voit tutustua monien erilaisten käsien luomiin taidonnäytteisiin. Luvassa vakionäyttelyiden lisäksi mm. mustia lahjaesineitä, nahkaa, huovutusta ja nukkeja.
Upeita näytöksiä, tähtiesiintyjiä ja ilmiöitä
Messujen ohjelma nostaa tunnelman kattoon, kun mm. suositut ja upeat muotinäytökset alkavat E-hallin ohjelmalavalla. C-hallin Idealavalla nähdään joka päivä uusi juontaja ja mielenkiintoisia esiintyjiä. Idealavalta saat vinkkejä omaankin tekemiseen!
Mukana myös ensimmäistä kertaa Ateljee Agami.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti