torstai 21. marraskuuta 2013

Berit Bragge design Pop up -näyteikkuna Agamissa 18.11-2.12

Meillä on ilo esitellä teille yhteistyökumppanimme Berit Braggen pop up-näyteikkuna.  Pistäydy ihastelemassa ja ostamassa heijastinkukka ja "kierrätyskukka" rintaneuloja, monenvärisiä villarannekkeita ja vauvojen mokkanahkaisia vanutossuja.

"Olen vaatetusalan muotoilija ja yli 25 vuotta olen toiminut Turussa ammattiaineiden opettajana. Opetan neuleita, ompelua, ompeluteoriaa ja erikoistekniikoita. Tällä hetkellä työnantajani on Yrkeshögskolan Novia, muotoilun koulutusohjelma, Turku.                     

Opetuksen ohella olen aina pyrkinyt kehittämään ja syventämään ammattitaitoani ja keväällä 2011 perustin oman toiminimen design Berit Bragge. Teen neulottuja sekä ommeltuja tuotteita myyntiin ja käytän tuotteissani myös kierrätysmateriaaleja. Pop up viikkojen aikana (18.11-2.12.2013) Agamista voi ostaa seuraavia tuotteitani. CE-hyväksytystä heijastinnauhasta käsin ommeltuja heijastinkukkia syksyn pimeyteen. Heijastinkorun voi rintaneulalla kiinnittää takin hihaan, laukkuun tai vaikkapa myssyyn niin että näkyy kauniisti kauas. ”Kierrätyskukka” on rintaneula valmistettu kierrätysmateriaalista (huovutetuista villapaidoista) ja nappi koristaa keskellä. Rintakorut on kaikki uniikkeja, kahta aivan samanlaista kukkaa en valmista. Kukka sopii piristykseksi niin sisä- kun ulkovaatteisin sekä asusteisiin ja laukkuihin. Tarjolla on myös monen värisiä kierrätysmateriaalista huovutettuja ja ommeltuja villa rannekkeita jotka somistavat ja lämmittävät ihanasti. Pikku vauvoille (0-1 vuotiaille) on mokkanahasta ommeltuja suloisia vaunutossuja lämmittävällä teddy vuorella. Tossut on helppo pukea lapsen jalkaan ja kiinnittää tarroilla.

Neulon myös lakatusta kuparilangasta ja hopealangasta koruja. Olen vuosien aikana osallistunut koruillani näyttelyihin ja pitänyt muutaman yksityisnäyttelyn. Korumuotoilussani yhdistän mielelläni tietotaitoa vanhoista tekniikoista uusiin menetelmiin ja pyrin muotoilemaan persoonallisia kauniita koruja. Parasta aikaa Galleria Campuksessa, Turussa on näyttely MIX Oikein ja Nurin 15.11-21.12.2013 jossa on esillä laaja kokonaisuus suunnittelemiani ja toteuttamiani kaulakoruja, rannekoruja, rintakoruja sekä neulottuja alpakka tuotteita. Kaikki tuotteet  ovat myös ostettavissa.

Lisää tuotteitani on tarjolla Yrkeshögskolan Novian joulumyyjäisissä (Nunnankatu 4) neljänä viikonloppuna alkaen 23-24.11 (klo 11-17). Olen itse paikan päällä."
  
Syysterveisin
Berit Bragge

1 kommentti: