tiistai 8. lokakuuta 2013

Lokakuu Ateljee Agamissa

Syksyn ruska on saapunut kaupunkiin & syys ja talvisesonkimme on alkanut. Lokakuu on Ateljee Agamissa lämpöä ja väriä syksyyn kuukausi. Klassiset ja nostalgiset design asut ja asusteet sekä sisustustuotteet - Ateljeepukujen eleganssia, arkidesignia ja tulevaisuuden vintagea!

Teetä esim. takki, jakkupuku tai asuste laadukkaasta villakankaasta. Lokakuussa saat -20% alennusta Agamin laadukkaista villakankaista. Esim. kuvien Harriet Nikus design -asuissa käytetyt harmaa ja punainen (tai musta) kangas nyt -20%.


  

  

Nostalgia laukut (62e) ja kaulurit (42e). Settihintaan 95e (norm. 104e). 
  

Back and Front päähineet 49e ja Handy kämmekkäät 30-35e. Settihintaan 75-80e (norm. 79-84e). Värivaihtoehdot; valkoinen, musta, valko/musta, vihreä ja sininen. Tuotteen tarina : http://six-greens.blogspot.fi/2013/03/harriet-nikus-design-back-and-front.html

Käsineulotut ja koristevirkatut Purot


  Lokakuun ajan Puro-kaulahuivit 40e (norm. 42-47e).


 Settihintaan: Puro panta (36e) & huivi-setti 73-78e (norm. 78-83e) - päähine (42e) & huivi-setti 79-84e (norm. 84-89e).


Muistathan, että oman Harriet Nikus design -merkin lisäksi butikissa myynnissä syksyyn sopivia Cirque Kimiton chenille-asuja, Punaisen Norsun pipoja, Anette designin villaisia sydän kaulahuiveja sekä Targa neuleasusteita ja sukkia lapsille ja aikuisille. Myös kyseisiä tuotteita settihintaan. Kyseiset tuotteet edustavat korkealaatuista käsityötä ja suomalaista designia.

Esim. lokakuun lopun eli vk. 43-44 Cirque Kimiton chenille-asut tasahintaa. Judith (ruskeat) jakku 90e (norm. 99e) ja kotelomekko 80e (norm. 89e) sekä Juliet (mustat) tunika 70e (norm. 79e) ja hame 60e (norm 65e).


Happy Halloween! Pop up -näyteikkuna Agamissa 21.10-3.11

Meillä on ilo esitellä teille yhteistyökumppanimme Koruharakan ja Ateljee Agamin yhteinen Halloween pop up-näyteikkuna.  Pistäydy ihastelemassa ja ostamassa gootti / halloween koruja Goottilepakko-kaulakoru, "Keskiyön kuningatar"-kaulakoru, Mysteeriportti-medaljonkikaulakoru, Koristeellinen musta hiussolki ja Näyttävä turkoosi myrkkysormus sekä MiniLizLove-, LizLove-tarjottimia ja Lepakko-kuppeja (settihintaan!).

Kuva: Upeat goottikorut nyt kaupassa!

http://www.koruharakka.com/products_new.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti