torstai 11. heinäkuuta 2013

Puumalat fb-sivuilla Lomamatka 70-luvulle sarjan inspiroima julkaisusarja

"Lomamatka 70-luvulle on yhdeksänosainen reality-sarja siitä, kuinka käy nykyihmiselle, kun häneltä viedään tämän päivän pelit ja vehkeet.

Kolme erilaista porukkaa matkustaa kesäisessä Suomessa 70-luvun autoilla ja varusteilla - autojen ikkunassa ajalle tyypilliset matkailuviirit. Matkassa on italialais-suomalainen perhe pompannappeineen, yksinhuoltajaäiti lapsineen ja espoolaiset nuoret kleinbussillaan.

Ai, ei saa käyttää kännykkää?

Matkaajilla ei ole kännyköitä, ei iPadeja eikä navigaattoreita. Miten käy perhesuhteiden, kun lasten viihdykkeet vaihtuvat kannettavasta markkinapalloon ja tikkupeliin? Entä kun Facebookin korvike onkin Ystäväni-kirja?

Sarja tutkii sitä, kuinka paljon lomanviettomme on muuttunut kolmessakymmenessä vuodessa. Ryhmät pukeutuvat 70-luvun vaatteisiin ja syövät tuon vuosikymmenen lomaherkkuja. Onko nostalgia niin hauskaa kuin miltä se näyttää vai kutittaako ja hiostaako se vain?

Sarjassa edetään 70-lukua vuosi vuodelta. Tutuksi tulevat niin energiakriisi, hampaiden fluoraus kuin kalanmaksaöljykin. Matkalla sivutaan Imatran ajoja, yövytään Joensuun Wanhassa Jokelassa ja ihmetellään Kolin kansallismaisemaa."

Hyvää lomamatkaa 70-luvulle!  

Lähde: http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/tasta-puhutaan/lomamatka-70-luvulle-%E2%80%93-lahdettaisiinko-telttailemaan


Lisää nostalgiaa! Puumalat fb-sivuilla Lomamatka 70-luvulle sarjan inspiroima julkaisusarja: https://www.facebook.com/Puumalat

Puumalat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti