maanantai 30. huhtikuuta 2012

EKODESIGN-MARKKINOIDEN MYYJÄT

Ekodesign-markkinoiden paikalliset yrittäjät esittelevät ja myyvät eettisiä, ekologisia ja laadukkaita vaatteita, asusteita, sisustus-, kauneus- ja hyvä olo-tuotteita sekä palveluja. Samalla he haluavat edistää ekologista ja eettistä ajattelua, kuluttamista ja toimintaa.  
Ekodesign-markkinoiden myyjät:


Ateljee Agami & Butik   www.ateljeeagami.fi
- vaatteet, asusteet, sisustustuotteet ja palvelut / Turku
Ateljee Agami ja Butik on design ateljeeompelimo, naisten asuihin ja asusteisiin sekä painokangastuotteisiin erikoistunut yritys. Vaatesuunnittelija ja ompelijamestari Harriet Nikus suunnittelee ja valmistaa asiakastöiden lisäksi käsintehtyjä, yksittäisiä Harriet Nikus design asuja, asusteita, koruja, sisustustuotteita sekä piensarjatuotteita ekologisia arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat 100% suomalaista muotoilua ja turkulaista kädentaitoa. Liikkeessä on myynnissä myös muiden paikallisten suunnittelijoiden tuotteita.
Tapahtumassa myös Puumala-sarjamme -
City Turku 9/2012 s. 14:  City valitsi TDF:n kiinnostavimmat tapahtumat, tyypit ja tuotteet
"Tärpit: Tavara Ateljee Agamin Puumala-sarja sisältää vanhoista viireistä ja kangasmerkeistä tehtyjä kukkaroita, laukkuja ja tyynyjä, joita saa myös tilata haluamansa paikkakunnan nimellä varustettuna. Kuntaliitoskylistä saapuneiden must-hankinta."

Evergreen Garderobi  www.eg-garderobi.fi
- vaatteet, asusteet, vintage/secondhand ja palvelut / Turku
Evergreen Garderobi on second hand -liike, jonka valikoimissa on vaatteita ja asusteita 1950-luvulta tähän päivään. Myymälässämme saat asiantuntevaa palvelua ja vinkkejä teemajuhlien pukeutumiseen. Second hand -vaatteita voidaan myös muokata sinulle sopiviksi erikseen hinnoiteltuna palveluna. Evergeen Garderobin liikkeessä on mahdollista järjestää Vintage-ilta, jossa voit ystäviesi kanssa tutustua eri vuosikymmenien pukeutumiseen ja tehdä herkullisia löytöjä!

Aino-Maija Halme-Vaaja / aino & colori  www.arsnet.net/aino-maijahalme-vaaja  www.finnishdesigners.fi
- arkkitehtuuriaiheiset tekstiilit, asusteet ja sisustustuotteet / Turku
Aino-Maija Halme-Vaaja on tekstiilitaiteilija ja taidekäsityöläinen, joka on erikoistunut moderniin ja perinteiseen kirjontaan, applikaatioon ja värjäykseen. Pellavaisissa tekstiileissä inspiraation lähteenä on toiminut Turun arkkitehtuurihistoria.   


Anette fotografik  www.anettefotografik.fi  www.facebook.com/anette.fotografik
- valokuviin perustuvat asusteet & sisustustuotteet ja palvelut /Turku
Anette tekee valokuvauksia sekä graafista suunnittelua. Harmoninen tyyli ja raikas luonnonläheinen värimaailma ulottuu myös hänen tuotteisiinsa. Näitä ovat valokuviin perustuvat tuotteet sekä uniikki korukokoelma. Myynnissä myös Outolintu-kaupassa Suurtorilla Turussa.

Johanna K. Design  www.johannakdesign.com  
- pehmolelut / Taivassalo
Johanna K. Design valmistaa leluja pääosin kierrätysmateriaaleista.

Kafé Vimma  www.vimma.info
- kahvila / Turku
Vimman katutason kahvila on koko kansan kohtaamispaikka, jonne voi poiketa aistimaan tekemisen meininkiä, vaikka ei talon toimintaan osallistuisikaan. Kahvilassa voit käyttää ilmaisia nettipäätteitä, pelata lautapelejä ja lukea päivän lehdet.

Kauneushoitola Fiini  www.fiini.com
- kauneustuotteet ja palvelut / Turku
Ihonhoitoklinikka ja Beauty Shop.
Sarianna Sormunen tekee Ekodesign-markkinoilla pikameikkejä klo 11-14.45 ja 15.15-17.

- sisustus- ja käyttökeramiikkaa / Turku 
Matamista pyöreän pehmeää sisustus- ja käyttökeramiikkaa. Minna Lindénin Keramiikka MATAMI Puoti löytyy Linnakatu 73:sta. Avoinna KE ja TO 12-18. Tervetuloa!

- lasten vaatteet, asusteet, sisustustuotteet ja palvelut / Turku
Nuttu-Liinan lastenvaatteet ovat uniikkeja, ajattomia ja persoonallisia. Ne valmistetaan luonnonmateriaaleista, joista mahdollisimman suuri osa on kierrätettyä. Valikoimissa on myös koruja, laukkuja ja muuta mukavaa päivääsi piristämään tai lahjaksi. Portsan puodissa myös korjausompelupalvelu ja pienimuotoista tilausompelua.

Organic You   www.organicyou.fi  www.facebook.com/organicyoufi
- kosmetiikka-, terveys- ja hygieniatuotteet ja hyvä olo tuotteet / Turku
Olemme pieni turkulainen maahantuonti- ja verkkokauppayritys, joka maahantuo muutamaa luonnollista kosmetiikka/terveystuotemerkkiä. Tuotteita voi ostaa jälleenmyyjien kautta tai omasta verkkokaupastamme, jossa on myynnissä myös muita luonnonkosmetiikkamerkkejä, ekologisia hygieniatuotteita ja muuta hyvinvointiin liittyvää. Edustamissamme tuotteissa yhdistyvät 100% luonnollisuus ja arkipäivän luksus - sekä tietysti pakkauksien hieno design! ;) 

Oriflame  www.oriflame.fi 
- kauneustuotteet
Oriflame on ruotsalaisveljesten vuonna 1967 perustama kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka toimii yli 60 maassa. Vastuu ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista ovat osa Oriflamen toimintaperiaatteita. Oriflame tukee useita hyväntekeväisyysprojekteja ja on yksi World Childhood Foundation-säätiön perustajajäsenistä. Oriflame lanseeraa uutta luonnollista, eettistä ja ympäristöä kunnioittavaa Ecobeauty-luonnonkosmetiikkaa.    

Roots Cultural Movement  www.rcm-clothing.com 
- vaatteet, taidetta ja palvelut / Turku
Ekologisten vaatteiden myymälä, luomu painotteinen kahvila, skeittikauppa ja kulttuurillinen yhteisö saman katon alla.

Ruokakauppa FINSKA  www.ruokakauppafinska.fi 
- monipuolisesti elintarvikkeita ja pientä naposteltavaa, maistiaisia / Turku
Ruokakauppa Finska valittiin vuonna 2011 Turun parhaaksi ruokakaupaksi. Meiltä saat lähellä tuotettua aitoa suomalaista ruokaa ilman tarpeettomia lisäaineita. Suurin osa tuotteistamme tulee suoraan tuottajilta, ilman turhia välikäsiä.

SECOND EDITION fin 2. painos  www.mittatilausasut.com/second edition.html
- vaatteet ja palvelut / Turku
SECOND EDITION fin 2. painos on kahden muotoilijan yhteistyön tulos.  Hyväkuntoisista kierrätetyistä farkuista on nyt saatavilla toinen painos.  Mahtavista kirpputorilöydöistä muodostui miehille ja naisille esiliinamallisto.


Six Greens & Anette Design  www.six-greens.blogspot.com
- asusteet ja sisustustuotteet / Turku
Six Greens kasseja, romanttisia ja isoäidin ajan inspiroimia asusteita ja sisustustuotteita.

Succaplokki  www.succaplokki.com 
- iloisia neulontatarvikkeita kierrätysmateriaaleista / Made in Paimio.
Succaplokki on syntynyt tarpeeseen. Kokeilunhalusta, käsillä tekemisen ilosta sekä muotoilun osaamisesta kehittyi Succaplokki - sukanpingotin. Ensimmäinen succaplokki valmistui kesällä 2008, ja pian jo huomattiin pienen tehtaan syntyneen. Tuoteperhe kasvoi ja into pysyi.
Ideologiana on ympäristöystävällisyys. Siksi succaplokitkin valmistetaan kierrätysmuovista, jota saadaan teollisuudessa syntyvistä hukkapaloista. Ekologisuus pysyy mukana koko tuotannon kaaren ajan, aina valmistuksesta pakkaukseen muotoa ja tyylikkyyttä unohtamatta, huolellista ja viimeiteltyä kädenjälkeä kunnioittaen.
Succaplokki-tuotteet ovat neulojille ja käsityöntekijöille suunnattuja tarvikkeita. Iloinen ilme, pirteät värit ja liekkimielisyys tekevät arjen harrastusvälineistä hauskempia. Materiaalit ovat kestäviä ja kierrätettyjä. Tuotteiden takana seisoo suomalainen yhden miehen yritys.

Tilkkutyttö  www.tilkkutyttö.fi
- asusteet, sisustustuotteet ja pehmolelut / Turku
Tilkkutyttö kutoo, ompelee, värjää, painaa, neuloo ja näprää mieluiten luonnonmateriaaleista ja kierrätystekstiileistä. Uniikkikäsitöitä ja pieniä sarjoja syntyy sekä inspiraation että tilausten mukaan.

Turun Tuulenpesä  www.turuntuulenpesa.fi
- asusteet, keramiikkaa ja tauluja / Turku
Turun Tuulenpesä on seitsemän käsityöläisen ja taiteilijan ylläpitämä osuuskunta Turun Portsassa. Myymälästämme löydät uniikit taide- ja käyttöesineet sekä juhlaan että arkeen. Kursseillamme opit itse tekemään eri materiaaleista erilaisia taideteoksia ja käyttöesineitä. Ammmattilaiset opettavat oman alansa saloja ja aloittelijakin kokee onnistuneensa meidän kursseillamme. 

Turun Steiner-koulu  www.turunsteinerkoulu.fi 
- Ekodesign-arpajaiset / Turku
Ekodesign-arpajaisten tuotteet ja lahjakortit ovat markkinoihin osallistuvien yritysten lahjoittamia ja Turun Steiner koulun tekemiä.

- vaatteet, asusteet, vintage ja palvelut / Turku
Vintagepukeutumisen erikoisliike ja ompelimo. Tarjolla aitoa vintagea sekä oman ompelimon uustuotantovaatteita ja asusteita 40-,50- ja 60-lukujen tyyliin. Osa valmistettu aidoista vintagekankaista kierrätysperiaatteella.

VIVI=visuaalinen viesti  www.viviviesti.net 
- kortit, kutsut, sisustustuotteet ja palvelut /Turku
Graafinen suunnittelu, kuvitus ja somistus - kaikki visuaaliset elementit. Haluan palvella yksityishenkilöitä sekä yrityksiä.
Tarja Mäkinen tekee Ekodesign-markkinoilla graafisia kuvituksia mm. kortteja klo 10-17. 

Yono  www.yono.fi  
- vaatteet ja asusteet / Turku
Yono tarjoaa asiakkailleen nuorten suunnittelijoiden tekemää laadukasta designia, vaatteiden ja asusteiden muodossa. Joillekin Yono on jo ennestään vanha tuttavuus Turun Humalistonkadulta, jossa liiketilat sijaitsivat täydet viisi vuotta, 2006-2011. Maailma muuttuu ja Yono en myötä ja niinpä Yonon tuotteet ja palvelut ovat nyt tarjolla netissä. 

Mukana tapahtumassa myös:
KOTI-teatteri    www.koti-teatteri.fi 
 - teatterikoulu / Turku
KOTI-teatterin 7.-9. luokkalaisille nuorille suunnattu teatterikoulu aloitti toimintansa syyskuussa 2009. Ryhmä harjoittelee teatteri-ilmaisun eri taitoja: musiikkia, laulua, tanssia ja näyttelijäntyötä. Koti-teatterin tehtävänä on luoda nuorille miellyttäviä esiintymiskokemuksia ja antaa ensiluokkaista draaman ja esittäväntaiteen opetusta kaikilla teatterin- ja teatterituotannon osa-alueilla.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti