perjantai 25. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Boutique Minne

Boutique Minne on Panternin talossa toimiva naisten juhlapukuihin, vintagevaatteisiin ja uuteen designiin erikoistunut kivijalkamyymälä ja ateljeeompelimo. Minne on avattu vuonna 2007. Minnen omistaja, Marjo Haapasalo on freelancepukusuunnittelija, jonka erityisosaamista ovat nykytanssi-, teatteri-, sirkus- ja muut esittävän taiteen puvustukset.
Haapasalo on valmistunut Yrkeshögskolan Sydvästin muotoilun koulutusohjelmasta vuonna 2002, erikoistuen näyttämöpukujen suunnitteluun, ompeluun ja materiaalinmuokkaukseen. Hän on syventänyt opintojaan opiskeluvaihdossa Bradford & Ilkley community collegessa ja Lounais-Suomen käsi- ja taideteollisuus-oppilaitoksen teatteripukujen erikoistumisopinnoilla.

Minnen myyntivalikoimassa on oman tuotannon ja vintagetuotteiden lisäksi uutta suunnittelua edustavia merkkejä, kuten Nikkotakkon koruja, Bunican ihania juhlapukuja sekä Humbugin nahkaisia koruja.

Minnen ideologiaan kuuluu persoonallisen ja yksilöllisen tyylin tukeminen, paikallinen osaaminen, laadukas mittatilaus ja kestävän laadun arvostus halvan massatuotannon vaihtoehtona.

Avoinna ke-pe 11-17.30 ja lauantaina 10-14 sekä sopimuksesta.


Boutique Minne
Kaskenkatu 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti