HN designHarriet Nikus design Back and Front -päähineet ja Handy -kämmekkäät


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa. Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Availippu-merkit. 
Back and Front -päähineiden ja Handy -kämmekkäiden inspiraation lähteenä on ollut 1920-30-luku. Nämä tyylikkäät asusteet on suunniteltu "for ladies everyday wear". 

Back and Front -päähineet ovat uniikkeja. Päähineet ja kämmeekkäät on tehty teollisuuden ylijäämä kankaista eettisesti ja ekologisesti. Niiden materiaali on laadukasta puuvilla- tai villasekoite neuletta ja jokaista päähinettä koristaa huolella valittu koriste (nappi, nauha, ruusuke). UUTENA syys-talvi sesongin trendi värit viininpunainen / syyskuu 2019 ja kyyhkysenharmaa / lokakuu 2019.

UUDET Piccolo Back and Front -päähineet lapsille / syyskuu 2019. Zero waste ajettelun inspiroimat päähineet on tehty Back and Front ylijäämä kankaista eettisesti ja ekologisesti. Niiden materiaali on laadukasta puuvilla- tai villasekoite neuletta ja jokaista päähinettä koristaa huolella valittu koriste (nappi, tylliruusuke, kangasrusetti).  Harriet Nikus design Nostalgia-malliston käsilaukut, älykännykkä-pussukat ja kukkarot


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa. Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Availippu-merkit. 

Nostalgia asusteiden inspiraation lähteenä on ollut esikuvani Coco Chanel ja Sylvi mummini. Kuosikuviolliset asusteet on nimetty Gabrielle "Coco" Chanelin mukaan ja yksiväriset Nostalgia käsilaukut Sylvi-mummini mukaan s-kirjaimella alkavilla nimillä kuten Salme, Sygne, Sylvia. UUTENA syys-talvi sesongin väriset käsilaukut / syys-lokakuu 2019.

Asusteet ovat uniikkeja. Ne on tehty kangasnäytepaloista eettisesti ja ekologisesti.  Niiden materiaali on laadukasta italialaista villakangasta ja jokaista laukkua koristaa huolella valittu koristeellinen nappi.  Nostalgia-laukut on suunniteltu "for everyday and for special occasions".


Puumalat-tuotteet


Ekodesignia, design and handmade by Harriet Nikus Turussa.  Tuotteille on myönnetty Design from Finland ja Availippu-merkit. 

UUDET Puumalat Turku, Lappi ja Suomi kortit / kesäkuu 2019.
Nostalgiset Puumalat: https://six-greens.blogspot.com/p/puumalat-ja-puumala-tuotteet.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti