lauantai 26. huhtikuuta 2014

DESIGN on KASKENMÄKI: Ateljee Agami & Butik

Ateljee Agami ja Butik on design ateljeeompelimo, naisten asuihin ja asusteisiin sekä painokangastuotteisiin erikoistunut yritys. Kivijalkaliike sijaitsee Kaskenmäen päällä yli satavuotiaassa Hjortenin jugendkivilinnassa.

Ateljee Agami on ateljeeompelimo, jossa suunnittelemme ja toteutamme toiveidesi mukaiset asut ja asusteet perinteisiä ateljeemenetelmiä ja mestarikillan eettisiä ohjeita kunnioittaen. Muodistamme myös mielellämme vanhasta jotain aivan uutta.

Jos etsit käsintehtyjä ja persoonallisia asuja, asusteita, koruja ja sisustustuotteita itselle tai lahjaksi, poikkea tutustumaan Butikiimme. Vaatesuunnittelija ja ompelijamestari Harriet Nikus suunnittelee ja valmistaa asiakastöiden ja mittatilaustöiden lisäksi käsintehtyjä, yksittäisiä Harriet Nikus design asuja, asusteita, koruja, sisustustuotteita sekä piensarjatuotteita ekologisia ja eettisiä arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat 100% suomalaista muotoilua ja turkulaista kädentaitoa. Liikkeessä on myynnissä myös muiden paikallisten tekijöiden ja yritysten tuotteita.

Atelje Agami & Butikin Harriet Nikus suosittelee piipahtamista Aura Street Marketissa. – Tämäntyyliset tapahtumat ovat hyviä, sillä nissä tavoittaa helposti useita alan nuoria tekijöitä samaan aikaan.
   
Ateljee Agami ja Butik liikkeessä teitä palvelee vaatesuunnittelija Harriet Nikus. Harriet Nikusella on kansainvälinen vaatesuunnittelijan koulutus ja kahdenkymmenen vuoden kokemus suunnittelijana ja kädentaitajana. Hän on suorittanut Associate of Fine Arts in Fashion Design tutkinnon Miamin International Fine Arts Collegessa Floridassa, ja valmistunut Vaatetusalan Artenomiksi / Artisan-Designer in Fashion and Clothing englanninkieliseltä linjalta Lounais-Suomen Käsi- ja taideteollisuus-oppilaitoksesta. Ompelijamestarin erikoisammattitutkinnon hän on suorittanut Turun Ammatti-instituutissa saaden arvostetun mestarikirjan ja Suomen Mestarikillan jäsenyyden. Ateljee Agamissa hän aloitti yksityisyrittäjänä vuonna 2000.

                                        

"Suunnittelussani yhdistyvät ajattomuus, klassisuus ja etnisyys. Inspiraationi saan 1920-1950-luvun muodista, luonnosta ja työstettävästä materiaalista. Suosin tuotteissani laadukkaita luonnonmateriaaleja, värejä ja viimeisteltyjä yksityiskohtia ekologisia arvoja kunnioittaen."
 Ateljee Agami: Ateljeepukujen eleganssia, arkidesignia ja tulevaisuuden vintagea!Ateljee Agami ja Butik
Kaskenkatu 4 A
20700 Turku

Liike on avoinna ma-to 10-17 ja pe 10-16. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti