perjantai 10. tammikuuta 2014

Hopeapeili: "Paraisilla"

"Kulkijoita riitti iltapäivän puolella enemmänkin, sillä suntin toisella puolen Vanhalla Malmilla oli joulumarkkinat. Niitä ennen me turistit kävimme tietysti Paraisten kahdella kirppiksellä, jotka sijaitsevat mukavasti melkein toistensa vieressä. Kummempia löytöjä ei tullut, mutta muutaman tunnin matka virkistää mieltä!

Retrohenkinen olisi löytänyt lahjoja vaikka vanhoilla matkamuistoviireillä ja -merkeillä koristelluista tekstiileistä tai puuleluista, joista erityisen viehättävä oli lossi."



Lähde: http://hopeapeili.blogspot.fi/2013/12/paraisilla.html

Kommetteja:


Rhia: Hauska idea hyödyntää noita matkamuistoviirejä ja merkkejä.

Elina: Parainen on kiva, ihan oikea kaupunki, vaikka onkin pikkuinen. Viiri- ja merkkijuttuja tehdään Puumalat-tuotemerkillä, tarkistin myöhemmin. https://www.facebook.com/Puumalat

Tilasin itselleni niiden Turun Retromyyjäisten (ei ehkä ihan oikea nimi, en muista oikeaa) jälkeen laukun Lappeenranta viirillä. Se on tosi hieno ja piristää tätä mälsää lumetonta talvea joka päivä kun käytän sitä. Ystäväni kutsuu näitä "yliolan pikkulaukkuja" mielenterveyspussukoiksi - ei tarvitse huolehtia omaisuudestaan, kulkee aina mukana. �� Tämä pussukka on just sellainen. 

T.Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti