tiistai 21. toukokuuta 2013

The Great Gatsby: Prada ja Helsinki

The Great Gatsby ja Pradan puvut

Katso: http://www.youtube.com/watch?v=PwnQFeaYNzU


The Great Gatsby – Kultahattu valloittaa Helsingin keskustan

 Posted by Ursula Borg  06/05/2013  0 Comment  235 views
Baz Luhrmannin ohjaama The Great Gatsby – Kultahattu saa Suomen ensi-iltansa 17. toukokuuta. Neljä elokuvassa nähtävää aitoa juhlapukua ja elokuvan muotia esittelevä valokuvanäyttely ovat 6. toukokuuta alkaen ihasteltavina Helsingin keskustassa.
Tänään 6. toukokuuta Stockmannin kulmassa sijaitseva One Tiny Champagne Bar muuntuu The Great Gatsby Champagne Bariksi. Art Deco –henkinen samppanjabaari saa yllensä Gatsbyn tähtipölyä elokuvateemaisten sisustuksen ja drinkkien muodossa. Teeman kruunaavat neljä elokuvassa nähtävää loisteliasta juhlapukua, joita on mahdollista ihailla samppanjabaarin ikkunoissa.
Lisäksi elokuvan muotia esittelevä ”The Summer of Gatsby” –valokuvanäyttely avautuu Helsingin Keskuskadulle. Näyttelyssä on yhteensä 31 kuvaa elokuvasta ja elokuvan puvuista. Elokuvasta Moulin Rouge! Oscar®-palkittu pukusuunnittelija Catherine Martin vastaa elokuvan jazz-henkisestä pukuloistosta. Myös Miuccia Prada on suunnitellut elokuvaan yhteensä 40 naistenpukua yhteistyössä Martinin kanssa. Miesten puvut on suunniteltu yhteistyössä Brooks Brothersin kanssa ja elokuvan korut ovat Tiffany & Co:lta.
Elokuvan puvut ja valokuvanäyttely ovat helsinkiläisten ihasteltavina kolmen viikon ajan aina 26. toukokuuta saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti