perjantai 3. toukokuuta 2013

Katellan pop up -näyteikkuna Ateljee Agamin tiloissa ma 29.4 - ti 14.5.2013.


Popahda paikalle, ja tutustu Katellan Solmussa onneen ja New Shoes -eko- ja kierrätyskorumallistoihin.

Korut ovat erilaisilla solmutekniikoilla valmistettuja sekä lopetetun Auran Kenkätehtaan ylijäämänahasta käsin tehtyjä yksilöitä.Solmukorumalliston materiaaleina on käytetty mm. ylijäämäkankaita, muovipusseja, videonauhaa ja hamppunarua. Koruosat ovat nikkelitöntä korumetallia. Korut ovat kesäisen pirteitä ja keveitä, esillä ja myynnissä useita eri värejä.

Katella on vaatetusalan artesaani Kati Kalkamon perustama toiminimi. Nimi Katella viittaa tapaan katsoa ja tarkastella maailmaa. Katellan tavoitteena on tuoda esille kauneus ja ainutlaatuisuus tavanomaisessa ja nostaa vähäpätöisen ja unohdetun arvostusta. Katellan ajatus tiivistyy mietelauseessa ja yrityksen sloganissa ”Näe lähelle kuin katsoisit kauas, kaukana näe kuin katsoisit lähellesi”.

Innostus korumallistoon on lähtenyt halusta saada ylijäämämateriaalille uusi käyttökohde ja edistää näin hukkamateriaalin ja tarpeettoman hyödyntämistä ja ekologisesti kestävää kulutusta. Koruilla on hyvä ja helppo asustaa ja tuoda vanhaankin asuun piristystä ja mahdollisesti täysin uusi ilme. Tiedustelut: katella@katella.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti