sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Six Greens

- ekologisia, eettisiä ja laadukkaita vaatteita, asusteita, koruja, sisustustuotteita, vintagea sekä palveluja Turusta.


Six Greensin perustaminen

Ateljee Agamin siskosten Anetten ja Harrietin mielissä iti siemen yhteistyöstä ekologisia ja eettisiä arvoja suunnittelussaan ja töissään korostavien yritysten kanssa. Siemenestä versosi Six Greens, turkulaisten naisyrittäjien verkosto. 

Six Greens oli kuuden turkulaisen naisten vetämän yrityksen verkosto, joka vuosina 2011-2013 tuotti ja järjesti ekologisuuteen, eettisyyteen, kestävään kuluttamiseen ja kehitykseen liittyviä tapahtumia mm. ekodesign myyntitapahtumia ja muotinäytöksiä sekä jakoi informaatiota näistä teemoista.

Yritysten tilanteiden muuttuessa (esim. osa yrityksistä muutti pois Turusta) ja Ateljee Agamin siskosten aloittaessa syksyllä 2013 turkulaisten muotoilijoiden perustamassa Uuden Muotoilun ry:n hallituksessa, yrittäjät jatkoivat kukin toimintaansa omilla tahoillaan.

Six Greens yrityksistä Ateljee Agami & Butik, Evergreen Garderobi ja Nuttu-Liina tarjoavat tänäkin päivänä ekologisesti ja eettisesti tuotettua designia, sekä tuotteita että palveluita Turussa. Six Greens yritykset ovat kivijalkayrityksiä (Ateljee Agami ja Nuttu-Liina) ja yrityksiä, jotka toimivat mahdollisimman vastuullisesti oman liiketoimintantansa osalta ja haluavat lisätä ekodesign-alan tunnettavuutta ja kehittää sen imagoa

Tavoitteenamme on ekologisen ja eettisen ajattelun, kuluttamisen ja toiminnan puhkeaminen täyteen kukkaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti