keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lomamatka 70-luvulle – lähdettäisiinkö telttailemaan?: Kleinbussin porukka

Mariliis, Nea ja Camilla ovat tässä vaiheessa vielä autuaan tietämättömiä siitä, että he joutuvat jakamaan pikkubussin muiden lomalaisten kanssa.
Kolme parikymppistä espoolaisneitoa CamillaMariliis ja Nea starttaavat kohti elämänsä ensimmäistä telttalomaansa. Nea opiskelee kosmetologiksi, Mariliis lähihoitajaksi ja Camilla oli kuvausten hetkellä kaupan kassalla töissä.
Tytöt ovat riippuvaisia kännykästään. Unelmien loma olisi jossakin lämpimässä ja telttailusta ei ole kokemusta. Mutta tärkeintä on ystävien kanssa yhdessä olo ja sitä lähdetään nyt testaamaan uusissa oloissa. Kestääkö ystävyys myös uudet olosuhteet?

Kuka meistä on räväkkä?

Tytöt eivät tiedä, että matkalla heidän seuraansa liittyy lisää lomalaisia. Kun liftaavat veljekset Harry jaHenry nousevat auton kyytiin, tyttöjä vielä naurattaa.
Mutta kun poliisi pysäyttää kleinbussin ja mukaan saadaan vielä räväkät kuusikymppiset Raija ja Raili, tunnelma alkaa kiristyä. Kuinka käy eri sukupolvilta 70-luku? Luvassa itkua, kiihkeitä keskusteluja, hajonnut auto – mutta myös naurua.
Tuotanto: Yle Asia, 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti