keskiviikko 20. helmikuuta 2013

PUUMALAT facebook-sivut on avattu!

PUUMALAT-TUOTTEILLA ON NYT OMAT fb-SIVUT!PUUMALAT fb = nostalgisia Puumalat-tuotteita, matkailumerkkejä- ja viirejä,
kotimaanmatkailumme kulta-aika kuvina ja tarinoina.
Käy tykkäämässä: http://www.facebook.com/Puumalat
Puumalat-tuotteissa on kyse nostalgisista matkailumerkeistä ja -viireistä
 ja 1950-70-luvusta, kotimaan matkailun kulta-ajasta. 

”Löydä oma Puumalasi ja anna kotiseuturakkautesi näkyä.” www.ateljeeagami.fi / Puumalat



Halusimme kunnioittaa takavuosien kulttuuriperinnettä ja suosittua tapaa kerätä värikkäitä eri paikkakuntien hihamerkkejä ja matkailuviirejä, ja suunnittelimme "Puumalat" nimiset tuotteet. 

Pidämme eri paikkakuntien hihamerkkejä ja matkailuviirejä kulttuuriaarteina. Aarteina, jotka herättävät muistoja ja joiden haluamme tulevan tutuiksi ja rakkaiksi myös nykyisille ja tuleville polville. Ne ovat osa kotimaanmatkailumme historiaa. Metsästämmekin koko ajan lisää hihamerkkejä ja viirejä sekä tietoa ja tarinoita niistä, säilyttääksemme tämän kulttuuriperinnön.

Puumalat-tuotteisiimme kuuluvat kukkarot hihamerkeillä, laukut hihamerkeillä tai pienillä viireillä ja uniikit sisustustyynyt viireillä. Vain tilauksesta teemme laptop ja tablet suojia. Puumaloissa käytämme vanhoja eri paikkakuntien hihamerkkejä ja viirejä sekä laadukkaita italialaisia kankaita. 


Puumalat-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan rakkaudella käsityönä Ateljee Agamissa Turussa. Puumalat ovat yksi Ateljee Agamin Harriet Nikus design tuotteista, jotka on suunniteltu ja valmistettu eettisiä ja ekologisia arvoja kunnioittaen.

Puumala-tuotteita saa Ateljee Agamista ja tilata netin kautta.
Kaikki Puumala-tuotteet www.ateljeeagami.fi/puumalat1.html

Sivuilta löytyy vain valmiit tuotteet eli kysy löytyykö oman paikkakuntasi matkailumerkkiä tai -viiriä! - "Vuosikymmeniä sitten oli lähes pakollinen tuliainen matkalta matkailumerkki tai -viiri. Niiden kulta-aika oli 1960 alkuvuosilta 1980-luvulle. Ei ollut niin pientä paikkakuntaa tai nähtävyyttä, että sillä ei olisi ollut omaa matkailumerkkiä tai -viiriä. Suuremmilla paikkakunnilla oli useita erilaisia ja paikkakuntien yksittäisillä nähtävyyksillä oli usein omansa."

Teemme "Puumaloita" myös tilauksesta. Jos haluat oman "Puumalan" sinulle tai tutullesi merkittävästä paikasta tai paikkakunnasta, ota yhteyttä, niin ilmoitamme löytyykö kyseisen paikan hihamerkkiä tai viiriä. Tilausohjeet: www.ateljeeagami.fi/puumalat1.html !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti